Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Förändringar i Malmö och SBF:s centralisering

Efter 16 månaders arbete hos Svenska Brottningsförbundet, avslutas Yulia Ratkevichs avtal den 31 maj. SBF vill tacka Yulia för det arbete som genomförts både på centret i Malmö och för det arbete som genomförts med WW-landslaget.

Från den 1 juni kommer Sofia Mattsson vara ansvarig över centraliseringen där huvudfokuset under sommaren kommer vara förberedelserna inför årets stora mål; VM i Belgrad i september.

Inför höstterminens högskolestart så kommer SBF och Malmö idrottsakademi erbjuda en elitplattform och utvecklingsmiljö i Malmö. En nyhet med information om ansökan till akademin och högskola/universitet kommer längre fram.

Vid frågor, kontakta Landslagschef Zakarias Tallroth, zakarias.tallroth@brottning.rf.se

Publicerad: 2023-03-23

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: Malin Kjebon